Impusca un Duster! Si ia-l acasa

Va amintiti cand am testat Dacia Duster? Mi-a placut masina si cred ca si voua v-ar placea, mai ales iarna. Ei bine, aveti sansa sa castigati un Duster, chiar foarte simplu.

Care-i ideea? RCA ieftin implineste 5 ani de existenta pe piata asigurarilor din Romania. Si cu ocazia asta oamenii pun la bataie nu mai putin de 5 Dacia Duster, versiunea 4×4. Pe care le puteti castiga extrem de simplu, fara conditionarea de a cumpara ceva. Trebuie doar sa va prezentati datele intr-o aplicatie speciala pe Facebook.

afis campanie impusca un duster Impusca un Duster! Si ia l acasa

Mai exact acum. Concursul se numeste “Impusca un Duster” si este organizat de RCA ieftin. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi pagina de Facebook a celor de la rca-ieftin.ro si sa intri in aplicatia “Impusca un Duster”. Acolo, trebuie sa completezi datele solicitate – (nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail valida) si data cand expira asigurarea RCA in vigoare. Apoi, primesti pe adresa de e-mail introdusa in formular un cod unic, apesi butonul “Confirmare participare” din cadrul e-mail-ului primit si esti automat inscris pentru tragerea la sorti din 15 decembrie 2011, cand norocul decide daca vei castiga o Dacia Duster.

Impusca un Duster Impusca un Duster! Si ia l acasaTot in baza acestui cod primit pe e-mail ai un cupon de reducere de 10 lei, respectiv 20 lei ce poate fi folosit la incheierea unei polite de asigurare RCA cu valabilitate 6 luni, respectiv 12 luni.

Dar asta nu-i tot! Sunt si premii in bani, in valoare totala de 6.250 de euro.

Acordarea premiilor in bani se face dupa cum urmeaza:
– pentru cei care aduc minim 5 prieteni, exista o tragere la sorti si puteti castiga un premiu de 1.500 euro sau alte 25 de premii in valoare de 50 de euro.
– primii 28 dintre cei care aduc cei mai multi participanti la concurs vor castiga la finalul campaniei, fara tragere la sorti:

PREMIUL I: 1.500 euro
PREMIUL II: 500 euro
PREMIUL III: 250 euro
25 de premii de 50 euro

Eu nu pot decat sa va doresc succes si, daca veti castiga un Duster, va astept cu un review pe Motorstory!

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.