Liber la joc! BMW xDrive Challenge 3D va asteapta!

V-am povestit cate ceva despre jocul asta la finalul verii. Acum este online si-l puteti juca in voie. Vorbim despre BMW xDrive Challenge 3D, simulatorul de condus multiplayer care a debutat astazi pe pagina de Facebook BMW Romania.

Aplicatia este una foarte complexa, cu grafica 3D si va permite sa testati 4 automobile BMW in diverse competitii, cu premii reale (!). De asemenea, puteti acumula punte de experienta si “BMW Credits” cu care puteti cumpara alte masini, le puteti repara, alimenta si puteti plati intrarea in diverse intreceri.

BMW xDrive Challenge Simulator auto 3D Liber la joc! BMW xDrive Challenge 3D va asteapta!

BMW xDrive Challenge 3D este dezvoltat special pentru Facebook si vine cu un ridicat nivel de realism, traseele fiind o copie fidela a celor din zona Eiger, din Alpii Elvetieni. Simularea include si elemente de vreme dinamice (ploaie, ninsoare, nori), care au impact asupra comportamentului dinamic al automobilului. De asemenea, pentru mai mult realism, mediul influenteaza si aspectul exterior al automobilului care, in testele of-road pe noroi, se murdareste. Utilizatorul poate apoi vizita o spalatorie virtuala pentru curatarea automobilului.

Se pot testa patru modele, dintre care trei se castiga ulterior. Fiecare model se distinge printr-o viteza maxima si comportament dinamic specific. Sunt disponibile patru tipuri de trasee: Macadam, Noroi, Zapada si Extrem.

BMW xDrive Challenge Simulator 3D auto Liber la joc! BMW xDrive Challenge 3D va asteapta!

Sunt oferite trei moduri de joc: Test Drive (permite explorarea Alpilor Elvetieni), Friend Challenge (pana la 4 prieteni se pot intrece on-line pentru a castiga BMW Credits), Championship. In modul Championship, utilizatorul poate castiga BMW Credits si puncte de experienta pentru deblocarea unor modele noi de test sau circuite noi. Rezultatele in cursele din modul Championship sunt baza clasamentelor care pot aduce participantilor premii reale. De asemenea, prin participarea in modul „Championship”, utilizatorul primeste puncte de experienta care fac disponibile automobile si curse noi.

BMW xDrive Challenge Simulator auto 3D 1 Liber la joc! BMW xDrive Challenge 3D va asteapta!

Intr-o prima faza, in lunile decembrie si ianuarie, premiile vor fi oferite de partenerii BMW xDrive Challenge: Rauch, K2, Bang & Olufsen – Bang & Olufsen Form 2 si Deluxe Music. Acestea includ produse si servicii oferite de partneri.

In a doua etapa, participantii la BMW xDrive Challenge pot câştiga o invitaţie pentru a participa la un eveniment real BMW de drive test.

Jocul il gasiti pe Facebook. Si mai lasati naibii FarmVille-ul!! icon smile Liber la joc! BMW xDrive Challenge 3D va asteapta!

PS: Nu uita sa impusti un Duster!

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.