Preturile noului VW Beetle in Romania

Noul Volkswagen Beetle s-a lansat in Romania si avem acum acces la lista de preturi si echipamente. O masina despre care am spus inca din vara ca-mi place, una de lifestyle, de la care nemtii spera la mai mult decat cu generatia anterioara.

“Broscuta” moderna pastreaza alura legendara (care o si defineste), dar schimba mai multe detalii fata de modelul anterior. Este mult mai moderna, cu mai mult stil si, spun nemtii, cu un plus de masculinitate. Am mai spus, eu n-o vad chiar masculina, in nici un caz la nivelul la care este Mini.

Volkswagen Beetle art1 Preturile noului VW Beetle in Romania

Daca stiti cam ce vrea VW cu aceasta masina nu veti fi prea mirati de nivelul preturilor. Nu se vrea in nici un caz un fel de Polo, ci este un model de lifestyle. Iar asta costa, la toti, nu doar la Volkswagen.

Noul VW Beetle este oferit in 3 versiuni de echipare: Beetle, Design si Sport. Modelul de baza, Beetle, cu motor de 1,2 litri TSI (105 CP) si cutie manuala cu 6 trepte are un pret de pornire de 15.462 euro (TVA inclus). Se mai ofera si un motor de 1,4 litri TSI cu 160 CP, al carui pret porneste de la 17.782 euro.

Volkswagen Beetle art2 Preturile noului VW Beetle in Romania

Un singur diesel deocamdata, cel de 1,6 litri TDI cu 105 CP si cutie in 5 trepte, pretul de pornire fiind de 17.866 euro.

Ce mai nelamureste pe mine… in oferta nu exista cutia DSG. Doar aceste 3 propulsoare, cele pe benzina cu manuala cu 6 trepte si diesel-ul cu manuala cu 5 trepte. Nu pricep de ce cutia DSG nu-i in program.

Volkswagen Beetle art3 Preturile noului VW Beetle in Romania

Apropo de preturile noului VW Beetle (la gasiti aici, in format complet), Mini este destul de bine peste, Beetle fiind cam la acelasi nivel cu Citroen DS3.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.