Kia Trackster concept – Un hothatch exotic

Kia se joaca putin si creeaza la centrul de design din California un hothatch interesant, agresiv si care promite niste chestii frumoase si in gama modelelor de serie. Se numeste Kia Trackster, este o derivatie a lui Soul si constructorul coreean spune ca s-a vrut o masina care sa arate dur, ca un bulldog. Sunt exact cuvintele lor.

Oricum, Kia Trackster arata impresionant, in stilul Kia si accentueaza originalitatea lui Soul. Trackster a ramas cu doar 3 usi si fara locuri in spate, dar tabloul de bord si scaunele arata foarte bine, in stilul sportiv pe care-l astepti de la un hothatch. Vedeti scaunele, sunt superbe si observati pedalierul, care n-are ce cauta in felul asta pe o masina sport.

Kia Trackster Kia Trackster concept   Un hothatch exotic

Kia Trackster este un concept, nu va fi produs in serie. Asta chiar daca partea tehnica suna foarte bine, peste cateva hothatch-uri de renume. Motorul este unul de 2 litri, turbo, cu 250 CP, cuplat la o cutie de viteze manuala, cu 6 trepte. Tractiunea este integrala, controlata electronic.

Cum spuneam, nu cred ca un hothatch si-a avea rostul pe baza modelului Soul, care este, pana la urma, un monovolum. Dar tehnologia lui Trackster e numai buna pentru un hothatch pe baza noii generatii ceed!

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.