Mini Clubvan concept – O utilitara cu stil

Mini face cumva si scoate chestii pe care nu le-ai vedea posibile in gama Mini, pe modele deja existente. Iata noul Mini Clubvan concept, dezvoltat pe baza lui Mini Clubman. In afara de faptul ca numele chiar suna bine, totul este ciudat la noul concept, dar istoria il sustine.

Mini Clubvan concept este o utilitara de lux, ca sa spun asa. De fapt, nu chiar “de lux” la propriu, ci mai degraba una cu superstil, premium. Si in segmentul utilitarelor nu patrund asemenea modele, tocmai pentru ca “utilitatea” se masoara in capacitate cat mai mare pentru cat mai putini bani.

Mini Clubvan concept art1 Mini Clubvan concept   O utilitara cu stil

Insa, chiar daca pare ciudat, Mini Clubvan concept are public. Un public sensibil la frumos, britanicii afirmand ca masina s-ar potrivi de minune in flota unui designer, fotograf sau a unei galerii de arta. Oameni dispusi sa cheltuie mai mult, pentru a-si sustine imaginea.

La nivel practic, Mini Clubvan concept se descurca chiar bine. Are doar doua locuri, portiera laterala si portiere spate, care se deschid chiar ca la utilitare clasice.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.