Noua Kia ceed – Primele poze de interior!

Bun, am vazut primele poze cu noua Kia ceed, ne-au placut, ramasese sa vedem si interiorul. Eram foarte curios pentru ca, daca prima generatie a stat bine la design exterior, interiorul n-a fost pe masura concurentei germane.

Asadar, iata cum arata interiorul noii generatii Kia ceed. Eu as zice ca este un urias pas inainte, oricum era de asteptat ca Kia sa plusese mult la capitolul asta, in conditiile in care clasa compacta a primit noi modele, de la constructori consacrati, modele carora noua Kia ceed va incerca sa le “fure” o parte din clienti.

noua Kia Ceed art1 Noua Kia ceed   Primele poze de interior!

Plansa de bord este complet schimbata si pare construita din materiale mai bune. Ramane de vazut in realitate. Oricum, desenul tabloului de bord si cel al consolei este clar cu adresa la nemti. Mie mi se pare foarte-foarte nemtesc. Observati volanul incarcat de comenzi, cu butoane mai fine, ceasurile de bord intrepatrunse si consola dominata de display-ul de dimensiuni mari, cu touchscreen. La modelele de baza, in acel loc va fi sistemul audio.

noua Kia Ceed art2 Noua Kia ceed   Primele poze de interior!

Imi place si noul schimbator, n-are nimic de-a face cu cel de pe prima generatie, iar scaunele sunt si mai bine profilate si arata si mult mai bine.

Kia a desenat bordul noii ceed orientat catre sofer, solutie clasica pentru modelele cu ambitii de dinamica. Dealtfel, observa ca pedalierul este unul sport, din aluminiu, iar pedala clasica de acceleratie de la prima generatie a fost inlocuita cu una sportiva, cu prindere in podea. Oare sa fie asta un semn ca va debuta, in sfarsit, si un hothatch?!

Pentru clientii care nu se agata de o sigla, noua Kia ceed va fi o si mai buna oferta, e clar. Mai ales ca interiorul, desenat sportiv si nemtesc, nu este acum cu nimic mai prejos decat cel al lui Golf.

Cum e? Va asteptati sau nu la un astfel de interior de la niste coreeni?

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.