Noul Mitsubishi Outlander

Mitsubishi ne arata prima poza cu noul Mitsubishi Outlander, ajuns acum la a treia generatie. Prima generatie nu mi-a placut, dar a doua da, am condus masina la lansare, pe langa Barcelona, acum mai multi ani, cu motorul de 2 litri TDI (140 CP) de la VW.

Noua generatie Outlander arata destul de bine, Mitsubishi spune ca a fost conceput in ideea Solid – Sigur – Simplu. Si chiar arata asta, vedeti ca partea frontala nu-i foarte complicata. Imi place grila superioara, care-mi aminteste de circuitele unui modul electronic. Insa, cel putin din poze, parca ii lipseste ceva. Nu mai este atat de puternic vizual ca vechea generatie. Trebuie s-o vad pe viu ca sa-mi dau seama ce si cum.

noul Mitsubishi Outlander Noul Mitsubishi Outlander

Pentru Europa, debutul noului Mitsubishi Outlander este programat la finalul acestei veri, cu un motor pe benzina de 2 litri sau unul turbodiesel de 2,2 litri. Se va putea opta si pentru o cutie de viteze automata, cu 6 trepte.

O multime de echipamente noi sunt anuntate pentru noul Outlander, printre care: tempomat adaptiv, avertizare pentru posibila coliziune si pentru parasirea neintentionata a benzii de rulare. Va avea al treilea rand de scaune si se va putea comanda hayon actionat electric.

Deocamdata, doar aceasta poza cu noul Mitsubishi Outlander este disponibila, dar o sa va arat mai multe atunci cand vor fi publicate.

Cum vi se pare?

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.