Oficial: Chevrolet Cruze break. Si noi motoare pentru gama Cruze

Chevrolet a prezentat prima poza oficiala cu noul Chevrolet Cruze break, ultima versiune de caroserie prezentata de constructorul american pentru gama Cruze. Apropo de Cruze, de la lansarea din 2009, s-au vandut peste un milion de exemplare (berlina si hatchback).

Noul Chevrolet Cruze station wagon, cum se numeste oficial, se adreseaza familistilor, cu un volum al portbagajului de 500 litri, cu maxim 1.500 litri, cu scaunele pliate. Toate astea in conditiile in care masina ajunge la 4.675 mm lungime.
Stiti ca mie-mi place Cruze, mai putin spatele berlinei, iar referitor la spatele noului Cruze break chiar n-am reprosuri. Frumos, elegant, cuminte, exact ce trebuie pentru un familist serios.

Chevrolet Cruze break Oficial: Chevrolet Cruze break. Si noi motoare pentru gama Cruze

Bun, in afara noului Chevrolet Cruze break, constructorul american mai anunta ceva. O noua infuzie de motoare din gama Opel. Adica, atat noul Chevrolet Cruze break, cat si celelalte versiuni Cruze vor putea fi comandate, incepand cu vara acestui an si cu motorul turbo de 1,4 litri, inca nu stim in ce versiune de putere. De asemenea, va mai fi disponibil si motorul turbodiesel de 1,7 litri, cunoscut tot de la Opel, dar si cel de 2 litri, cu 163 CP. Desigur, raman in oferta propulsoarele cunoscute, pe benzina, de 1,6 litri (124 CP) si 1,8 litri (141 CP). In felul asta, intrebarea pusa aici va fi valabila si pentru gama Cruze.

Si inca o noutate, sistemul MyLink va fi disponibil pe modelele Chevrolet Cruze si Aveo, incepand din vara. Practic, se poate conecta smartphone-ul la sistemul MyLink, iar datele pot fi vazute si utilizate pe un ecran tactil de 7 inch. Vorbim despre accesarea agendei telefonice, a fisierelor audio si video, a galeriilor foto, ba chiar si o aplicatie spaciala de navigatie.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.