Preturile noului BMW Seria 3 in Romania

Noul BMW Seria 3 este disponibil in Romania incepand cu 11 februarie, iar BMW Romania tocmai a comunicat lista completa de preturi. Este un model care arata extrem de bine, din punctul meu de vedere. Iar BMW spune ca este o experienta excelenta la condus.

Ca sa avem o idee despre cat de “infipt” este modelul asta in segmentul premium, iata cateva cifre. Prima generatie Seria 3 a debutat in 1975, iar acum s-a ajuns la a sasea generatie. Pe parcursul celor 5 generatii de pana acum s-au vandut 12,5 milioane de exemplare, BMW Seria 3 fiind cel mai bine vandut model al marcii germane.

noul BMW Seria 3 Preturile noului BMW Seria 3 in Romania

Asadar, noul BMW Seria 3 a primit stafeta si, la cum suna fisele tehnice si lista de echipamente, are toate sansele sa stabileasca niste recorduri. Este cel mai mare Seria 3 din istorie, cu o lungime de 4,62 metri, este mai usor cu circa 45 kg fata de generatia anterioara si vine cu cele 3 linii de personalizare (Sport Line, Modern Line si Luxury Line) care presupun o multime de posibilitati de personalizare (inclusiv cheia de contact e personalizata).

Dar sa vedem cum sta la capitolul preturi. Noul BMW Seria 3 este disponibil deocamdata cu 7 versiuni de motorizare, 3 pe benzina si 4 diesel.

Preturi noul BMW Seria 3 F30 Preturile noului BMW Seria 3 in Romania

Abia astept sa conduc masina asta, despre care BMW spune ca sta extraordinar de bine la dinamica. Distributia masei pe punti este egala, iar constructorul german ofera si niste “bunatati”, daca vrei mai mult: directie sport variabila ( de la 167 euro, fara TVA), sasiu Adaptiv M cu amortizoare reglabile (924 euro, fara TVA) sau Suspensie M Sport (327 euro, fara TVA).

noul BMW Seria 3 F30 Preturile noului BMW Seria 3 in Romania

Imediat cum scapam de zapada asta, va promit un drive test cu noul BMW Seria 3.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.