Cate parcari au americanii?

Va vine sau nu sa credeti… prea multe. Cu totul diferit fata de ce-i la noi. Stiti ca in America spatiul este perceput putin altfel. Chestiile mari sunt de baza, mai ales cand vine vorba de infrastructura si mijloace de transport.

Constientizati putin cat sunt de mari masinile americane, ca sa nu mai vorbesc de faptul ca ei prefera SUV-urile. Si nu prea au auzit de SUV-uri compacte… Si nici de berline de clasa compacta. Imaginati-va un Lincoln Navigator intr-o parcare de Cora :)))

Parcare2 Cate parcari au americanii?

Bun, sa trecem la statistica.

Pe tot cuprinsul Statelor Unite exista circa 800 milioane de locuri de parcare. Cam de 30 de ori suprafata Bucurestiului in forma sa administrativa cea mai extinsa (cu zone limitrofe cu tot).

Problema anumitor grupuri americane? Sunt prea multe locuri de parcare. Prea mult beton, pentru ca locurile de parcare nu se pot face decat in dauna spatiului verde.

Si inca o cifra interesanta. Asadar, 800 milioane de locuri de parcare… si asta pentru o populatie de 315 milioane de locuitori. Deci, fiecarui american ii revin, in teorie, cam 2,5 locuri de parcare. Oare cum ar arata raportul asta pentru un roman? :))

via|Autoblog

PS: Daca ghiciti ce masini sunt in poza articolului astuia castigati… respectul meu! icon smile Cate parcari au americanii?

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.