Editie limitata – Dacia Logan & Sandero Story

La Geneva va debuta monovolumul Dacia Lodgy, dar in toamna, la Paris, ar trebui sa vedem “originalul”. Adica noua generatie a modelului care a scos la pensie poate sute de mii de Dacii vechi, unele care zac si acum ingropate in asfalt de ani buni. Asadar, la Paris, ar trebui sa vedem a doua generatie Logan.

Insa, pana atunci, Dacia vine cu oferte avantajoase pentru actualul Logan si pentru Sandero. Este vorba de editia limitata Dacia Logan Story si Dacia Sandero Story. Acest “Story“, plasat pe portbagaj, presupune un pachet de echipamente la pret mai bun decat daca elementele componente ar fi luate separat.

Dacia Sandero Story Editie limitata   Dacia Logan & Sandero Story

Editia Story este valabila doar pentru motorizarile 1,2 litri 75 CP, 1,6 litri 85 CP si 1,5 dCi 75 CP

Dacia Logan & Sandero Story vin echipate cu: ABS si Asistenta la Franarea de Urgenta (AFU), airbag-uri sofer si pasager, directie asistata, aer conditionat, Radio CD MP3 cu satelit de comandape volan, priza jack, USB, Bluetooth, inchidere centralizata cu cheie.

Dacia Sandero Story 3 Editie limitata   Dacia Logan & Sandero Story

Preturile variaza intre 8.800 si 10.450 euro (cu TVA inclus) pentru Sandero Story si intre 7.900 si 9.550 euro (cu TVA inclus) pentru Logan Story, in functie de motorizarea aleasa.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.