Noua Kia ceed – Galerie foto completa

In sfarsit, Kia a publicat o multime de poze cu noua Kia ceed. V-am mai aratat poze cu noua generatie ceed, dar printre ele erau doar doua cu interiorul si nici una explicita.

Acum avem o adevarata galerie foto, cu interiorul cat se poate de clar. Si arata excelent, mult peste cel al Golf-ului actual. E parerea mea si e justificata daca aveti curiozitatea sa puneti una langa alta doua poze ale acestor modele. E la fel de adevarat ca noua Kia ceed nu cu Golf-ul asta se bate, ci cu noua generatie, care va fi prezentata la toamna.

Kia ceed 2 interior Noua Kia ceed   Galerie foto completa

Revenind la interiorul noii Kia ceed, observ ca volanul a fost incarcat cu o multime de comenzi (computer de bord, cruise control, radio, telefon) si exista buton pentru pornirea/oprirea motorului. Mai observ si butonul sistemului de avertizare, prin vibratii, atunci cand parasesti banda de rulare fara sa semnalizezi.

De asemenea, mai vad si un simbol care ar putea insemna un program City pentru servodirectie (cum are Fiat) care mareste mult asistarea facilitand manevrele de parcare.

Kia ceed 2 exterior Noua Kia ceed   Galerie foto completa

In alta ordine de idei, cu sistemul multimedia si de navigatie, al carui display e destul de mare, interiorul este foarte atragator. Nu a fost publicata nici o poza cu interiorul versiunilor de baza, care nu vor avea acest display, in locul caruia vor fi probabil comenzile sistemului audio.

Informatii suplimentare gasiti aici.

Ehh, cum arata? icon smile Noua Kia ceed   Galerie foto completa

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.