Noul Ford B-Max, produs la Craiova, a fost lansat in Romania. Preturi

Astazi am participat la lansarea oficiala in Romania a noului Ford B-Max. Evident, o lansare mai speciala, la Muzeul de Arta Contemporana pentru un model special. Stiti deja ca noul Ford B-Max este produs la uzina Ford din Craiova, asadar este un Ford made in Romania.

Pentru inceput asa vrea sa va spun ca masina arata foarte bine. E prima data cand am vazut-o live si arata chiar mai bine decat in poze. Au spus in prezentare ca au vrut-o sportiva si va garantez ca, cel putin la nivel vizual, chiar arata sportiv, desi este un monovolum de clasa mica.

Ford B Max Lansare in Romania art1 Noul Ford B Max, produs la Craiova, a fost lansat in Romania. Preturi

Portierele spate culisante sunt de mare efect. Sau poate nu atat ele, cat faptul ca, atunci cand sunt deschise, vezi ca lipseste montantul central. Va imaginati, accesul este ideal fara acest montant. Ma rog, oficialii Ford spun ca montantul a fost integrat in usi si ii cred pentru ca se vede la marginile portierelor o structura foarte solida.

Ford B Max Lansare in Romania art2 Noul Ford B Max, produs la Craiova, a fost lansat in Romania. Preturi

In rest, ni se promite un nivel de calitate identic cu al celorlalte modele Ford si un pret bun. Imediat va voi arata si lista de preturi.

Noul Ford B-Max este disponibil cu 3 propulsoare pe benzina si 2 diesel. La baza exista un motor clasic, de 1,4 litri, cu 90 CP, urmat de cel Ecoboost, in 3 cilindri, de 1.0 litri (disponibil si pe Focus) oferit in doua versiuni de putere: 100 CP si 120 CP. Pentru cei ce vor diesel, exista motorul de 1,5 litri TDCi (75 CP) si cel de 1,6 litri TDCi (95 CP). Consumurile anuntate sunt cele mai bune din clasa, spune Ford.

Preturile noului Ford B-Max in Romania

Ford B Max Lansare in Romania art4 Noul Ford B Max, produs la Craiova, a fost lansat in Romania. Preturi

Curiosi, nu? Si eu am fost… Se ofera 3 niveluri de echipare Ambiente, Trend si Titanium. Versiunea de baza, Ford B-Max Ambiente, cu motorul pe benzina, de 1,4 litri si 90 CP are un pret de 13.400 euro. In banii astia intra: airbag-uri frontale si laterale, geamuri electrice fata/spate si ESP. Pentru masinile comandate pana la finalul acestei veri, in pret intra si aer conditionat si radio CD cu MP3.

Cel mai ieftin model cu motorul Ecoboost, in versiunea de 100 CP, Ford B-Max Trend 1.0 Ecoboost costa 14.650 euro. Cel mai accesibil model diesel, cu motorul de 1,5 litri TDCi si 75 CP costa 15.650 euro, echipare Trend.

Si, ca sa va lamuriti complet, iata lista cu toate preturile, pentru toate versiunile Ford B-Max.

Lista preturi Ford B Max in Romania Noul Ford B Max, produs la Craiova, a fost lansat in Romania. Preturi

Cum vi se pare? Ma refer la preturi, pentru ca va garantez ca masina arata foarte bine in realitate.

PS: Iti place ce scriu? Voteaza-ma la Roblogfest! Merci!

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.