Rulota de lux si cort pe plafon. De la Mini

Niciodata sa nu-i subestimati pe britanicii de la Mini. Daca au ajuns ei sa faca un SUV, de ce n-ar face si niste accesorii traznite? Iata ce propune constructorul britanic: rulota in stil Mini si cortul de pe plafon, la care poti ajunge cu.. scara.

Ideea din spatele acestei oferte este simpla si in spiritul Mini – “placere maxima a calatoriei pe un spatiu minim“. Rulota de lux pe care o vedeti asigura spatiu de dormit pentru doua persoane, plita pentru gatit, rezervor de apa, priza de 230 V pentru alimentarea aparatelor electrice si electronice.

Mini Camping 11 art1 Rulota de lux si cort pe plafon. De la Mini

Rulota Cowley arata excelent inauntru si este destul de mica. Doar 12 cm mai mult in latime decat Mini Clubman si sub 300 kg greutate. Plus un design in nota Mini, cu elementele traditionale ale marcii britanice.

Si pentru ca modelele sportive John Cooper Works nu pot tracta aceasta rulota, britanicii propun pentru aceste versiuni… cortul de pe plafon, numit Swindon. Strans intr-un spatiu compact cand nu este folosit, acesta se poate monta rapid si ofera spatiu de dormit pentru doua persoane. E adevarat ca urci la el cu scara, dar n-ai parte de vizitele animalelor salbatice.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.