Noua Skoda Rapid – Primele poze!

Skoda a publicat deja primele poze cu versiunea de serie a noului model Skoda Rapid. Pana acum am stiut doar ca va semana cu conceptul Mission L, dar acum vedem masina asa cum va arata ea in showroom-uri.

Skoda Rapid va debuta in aceasta toamna, la Salonul Auto de la Paris si la scurt timp dupa aceea va debuta si pe pietele europene. Este un model compact, pozitionat sub Octavia, care va avea probabil si un pret destul de tentant, dar nu trebuie sa o confundati cu un low-cost. Pentru ca nu va fi un concurent direct pentru noul Logan.

Skoda Rapid Noua Skoda Rapid   Primele poze!

Designul nu ma surprinde absolut deloc, este in linia Volkswagen si in afara de aspectul modern, nu aduce nimic deosebit. Insa, se pare ca nemtii cred ca-i o directie buna, dupa ce au obisnuit clientii cu acest stil. Skoda Rapid are 4,48 metri (actuala Octavia are 4.57 metri) si 1,7 metri latime.

Skoda Rapid 1 Noua Skoda Rapid   Primele poze!

Deocamdata, acestea sunt toate informatiile si pozele. Nu se spune nimic despre motorizari (dar nu cred ca vor fi surprize) si nu stim cum arata plansa de bord. Cehii vor prezenta masina in amanunt mai aproape de debutul programat pentru Salonul Auto de la Paris.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.