Preturile noului Renault Clio in Romania

Renault Romania a publicat deja preturile noii generatii Clio, model care va debuta pe piata in aceasta toamna, dupa debutul oficial de la Salonul Auto de la Paris.

Asa cum am spus si in articolul de prezentare, noul Renault Clio va fi mai mult decat o buna oferta la nivel de pret. Acum, sunt sanse ca masina sa fie cumparata si pentru modul in care arata, pentru ca noul Clio este cu totul altceva din punct de vedere al designului. Este cel mai pasional model Clio produs pana acum.

Noul Renault Clio art11 Preturile noului Renault Clio in Romania

Preturile pentru piata din Romania, incep de la 10.200 euro pentru echiparea de baza, Authentique, cu motorul de 1,2 litri, benzina, cu 75 CP. Lista echipamentelor de serie, pentru acest nivel de echipare, cuprinde: ABS, EBD, AFU, airbag-uri frontale si laterale, card de acces, computer de bord, ESP, geamuri electrice fata, oglinzi electrice, HSA (asistenta la pornirea in panta), cruise control, volan reglabil. Singurele echipamente absolut necesare pentru care se plateste in plus sunt Radio CD-ul si aer conditionat (ambele, la pachet, 800 euro).

Noul Renault Clio art22 Preturile noului Renault Clio in Romania

Cel mai ieftin diesel pentru noul Renault Clio porneste de la 11.800 euro, pentru echipare Authentique si motorul de 1,5 litri dCi cu 75 CP.

Un alt motor interesant este cel nou, pe benzina, cu 3 cilindri, de 0,9 litri, turbo, care produce 90 CP si afiseaza un consum mediu de doar 4,3 litri/100 km. Pretul de baza pentru aceasta motorizare este de 12.400 euro, echipare Expression.

Noul Renault Clio art33 Preturile noului Renault Clio in Romania

Se mai poate opta si pentru versiunea de 90 CP a motorului de 1,5 litri dCi, pretul de baza fiind de 13.800 in acest caz.

Eu zic ca sunt preturi bune si, la cum arata noul Renault Clio, va merge foarte bine in clasa mica.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.