Primii 3 olimpici Renault pleaca la Londra. Ai sansa sa pleci si tu!

Va anuntam saptamana trecuta ca Renault cauta 100 de ambasadori ai valorilor olimpice, oameni obisnuiti, olimpici in viata de zi cu zi, in domeniul lor.

Iata ca primii 3 olimpici din Clubul Olimpicilor Renault au primit biletele catre Londra. Poti verifica daca esti printre ei pe site-ul oficial al campaniei. Daca n-ai avut noroc in prima etapa, nu-i nici o problema.

Inca te poti inscrie in Clubul Olimpicilor Renault si, daca o faci pana pe 12 august, poti castiga premii foarte tentante: poti participa la Gala de premiere a Olimpicilor medaliati la Londra, poti castiga un album cu toti sportivii participanti la Londra si, prin tragere la sorti, ai putea pleca intr-un city break la Londra. Detalii gasiti si pe pagina de Facebook a celor de la Renault Romania.

Renault Megane Olympic Primii 3 olimpici Renault pleaca la Londra. Ai sansa sa pleci si tu!

Site-ul acestei campanii desfasurate de Renault Romania, sponsor al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, prezinta si editia limitata Renault Megane Olympic (pe care-l si testez zilele astea) care vine cu un pachet special de personalizare. Adica jante de 17 inch, retrovizoare glossy black, volan imbracat in piele, insertii albe sau albastre pe scaune si centuri de siguranta asortate. Plus o medalie stilizata aplicata pe portierele fata. Iar piesa de rezistenta este placuta montata langa schimbator, care anunta numarul exemplarului din aceasta editie speciala. Eu conduc weekendul asta modelul cu numarul 001 icon smile Primii 3 olimpici Renault pleaca la Londra. Ai sansa sa pleci si tu!

Ideea de baza? Nu uitati sa va inscrieti pe www.megane-olympic.ro, daca va considerati olimpici in viata de zi cu zi si apreciati valorile olimpice si poate mergeti la Londra. De unde-mi veti spune cum se circula pe partea stanga a drumului :).

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.