Te simti olimpic? Ai putea merge la Londra!

Am un prieten, foarte bun, pe care-l vad insa destul de rar si care este avocat. Stiu, suna pretentios, ne-am obisnuit ca avocatii sa fie pentru majoritatea dintre noi niste somitati, oameni care ne storc de bani si ne privesc de sus. Omul asta e cu totul diferit, altfel n-am fi fost prieteni.

N-are nici un fel de limuzina cu pretentii de imagine, ci un hatchback normal, de duzina, ca mine. Vorbeste cu oricine ii solicita sfatul, iar oamenii raman masca atunci cand omul revine cu informatii dupa intalnirea platita, fara sa mai solicite vreun ban. Ajunge sa faca niste chestii benevol, sa le finalizeze cat se poate de bine, pentru ca in bransa lui renumele conteaza enorm. Si pentru ca are o rabdare de fier, primeste cele mai dificile cazuri de la firma unde lucreaza. Nu l-am vazut vreodata nervos, uneori ma enerveaza ca nu se enerveaza.

Ideea lui e simpla. Porneste de jos, cu pasi marunti, ca sa construiasca ceva solid pentru viitor. Pentru ca, desi e la inceput de drum, omul vrea sa ajunga sus in domeniul lui, fara sa sara etapele. Cat de sus se poate. Si, la cum munceste, are toate sansele.

Megane Olympic Te simti olimpic? Ai putea merge la Londra!

In fine, ce vreau sa va spun cu exemplul asta? Faptul ca acest prieten al meu merita sa intre in Clubul Olimpicilor Renault. Poate ca si tu meriti, iar asta e sansa ta de a o demonstra.

Renault Romania, sponsor principal al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman la Jocurile Olimpice de la Londra cauta 100 de ambasadori ai valorilor olimpice. Adica 100 de oameni obisnuiti, care-si ghideaza viata si cariera dupa aceleasi valori ca si sportivii care ne vor reprezenta la Olimpiada: excelenta, profesionalism si fair-play.

Megane Olympic 2 Te simti olimpic? Ai putea merge la Londra!

Pana pe 16 iulie, intra pe www.megane-olympic.ro si inscrie-te in Clubul Olimpicilor Renault. Poti castiga una dintre cele 3 excursii la Londra si bilete la Jocurile Olimpice 2012. Mai multe informatii gasesti pe site-ul de mai sus si pe pagina oficiala de Facebook a Renault Romania.

Apropo, Renault ii va premia pe sportivii romani de la Olimpiada de la Londra cu cate o masina, in functie de rezultate. Adica Twingo, pentru bronz, Megane pentru argint si Latitude pentru aur. Inca un motiv sa traga tare la Olimpiada care incepe la finalul acestei luni!

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.