Renault a premiat olimpicii romani de la Londra

La mijlocul acestei saptamani a avut loc gala de premiere a sportivilor romani medaliati la Jocurile Olimpice de la Londra. Renault Romania este sponsor principal al Comitetului Sportiv si Olimpic Roman, iar la inceputul Olimpiadei si-a luat angajamentul de a premia fiecare medaliat cu cate o masina, in functie de medalie.

Astfel, medaliatii cu aur au primit cate un Renault Latitude, cel mai luxos model din gama Renault, pentru argint s-a oferit cate un Renault Megane Olympic, editie speciala creata cu ocazia Olimpiadei, iar pentru bronz premiul a constat intr-un Renault Twingo.

Sportivii medaliati la JO2012 Renault a premiat olimpicii romani de la Londra

Si cum Romania a avut performante foarte bune la aceasta Olimpiada, Renault a avut de dat nu mai putin de 16 masini. Printre ele sunt si doua modele Latitude, oferite celor doi medaliati cu aur la Londra: Sandra Izbasa (gimnastica, sarituri) si Alim Moldoveanu (tir, pusca aer comprimat, 10 metri).

Renault Romania a oferit 16 autoturisme sportivilor medaliati la JO2012 a Renault a premiat olimpicii romani de la Londra

Si pentru ca ne-au reprezentat cu succes, iata si lista celor care au venit cu medalii de la Londra si care s-au ales cu cate o masina Renault. Unii au primit chiar doua, pentru rezultate la individual si pe echipe (Sandra Izbasa si Catalina Ponor).

5 Catalina Ponor si noul sau Renault Megane1 Renault a premiat olimpicii romani de la Londra

Argint: Alina Dumitru (judo – categoria 48 kg), Corina Căprioriu (judo – categoria 57 kg),Roxana Cocoș (haltere -categoria 69 kg), Rareș Dumitrescu (sabie-echipe), Alexandru Sirițeanu (sabie-echipe), Florin Zalomir (sabie-echipe), Tiberiu Dolniceanu (sabie- echipe), Cătălina Ponor (gimnastică-sol); Bronz: Cătălina Ponor (gimnastică-echipe), Sandra Izbașa(gimnastică-echipe), Diana Chelaru (gimnastică-echipe), Diana Bulimar (gimnastică – echipe), Larisa Iordache (gimnastică – echipe), Răzvan Martin (haltere-categoria 69 kg).

8 ambasadori ai valorilor olimpice poza de grup1 Renault a premiat olimpicii romani de la Londra

Gala a marcat si finalul campaniei nationale „Renault caută 100 de ambasadori ai valorilor olimpice!”. De aceea, dupa momentul festiv dedicat sportivilor, in cadrul Galei au fost premiati si ambasadorii valorilor olimpice, identificati de Renault prin intermediul campaniei derulate pe www.megane-olympic.ro.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.