Primele poze cu noua Dacia Logan!

Cea mai asteptata masina de catre romani a fost dezvaluita astazi de o publicatie franceza. Noua Dacia Logan n-a fost prezentata oficial, dar in cele 7 poze existente vedem toate liniile noul model Logan.

Jurnalistii de la L’Automobile Magazine ne arata poze de presa cu Dacia Logan 2, modelul care ar trebui sa reediteze succesul unei prime generatii Logan care a facut istorie, nu numai in Est, cum era programat, ci si in Vest, cu “ajutorul” acestei crize globale care-i departe de final.

Dacia Logan 2 art1 Primele poze cu noua Dacia Logan!

Surpriza este una majora, pentru ca Dacia Logan 2 are un cu totul alt aspect si nu numai atat. Daca prima generatie a fost criticata pentru designul fad, noua Dacia Logan rezolva partial aceasta problema. Dacia Logan 2 arata mult mai bine, mult mai modern, desi pastreaza silueta de berlina familiala, cu aceent pe spatiu.

Dacia Logan 2 art2 Primele poze cu noua Dacia Logan!

Evident, Dacia Logan 2 nu-i vreo opera de arta la nivelul designului, dar nici nu poate fi, avand in vedere targetul de clienti si, mai ales, de pret. Dar arata bine, e mai “legata” si vine cu faruri al caror design este evident inspirat de la SUV-ul Duster. Stopurile sunt dispuse mai mult pe latime, nu pe colt si arata ca si cum ar avea la extremitati acele fasii luminoase prezente la modelele moderne.

Dacia Logan 2 se prezinta cu un interior aproape identic cu cel de la noul model Lodgy. Difera fetele usilor si aranjamentul bordului in partea dreapta. Din ce vad eu in poza de interior, Dacia Logan 2 pastreaza butoanele geamurilor electrice in partea de jos a bordului, desi acest aspect a fost criticat de multe ori de public.

Dacia Logan 2 art3 Primele poze cu noua Dacia Logan!

Noua Dacia Logan vine si cu sistemul multimedia Media Nav, de provenienta LG, cu ecran tactil, care ofera navigatie, sistemul audio, conectivitate bluetooth cu telefonul.

In ceea ce priveste gama de motorizari, asteptam informatiile oficiale Dacia, care nu vor intarzia prea mult, avand in vedere ca Dacia Logan 2 a fost deja dezvaluita de publicatia franceza. Insa e aproape sigur ca noua Dacia Logan va putea fi echipata cu noul motor in 3 cilindri, turbo, de 0,9 litri, care produce 90 CP. In rest, vom avea probabil aceleasi motoare, cel de 1,2 litri si 75 CP, cel de 1,6 litri cu 105 CP si diesel-ul dCi de 1,5 litri in cel putin doua versiuni de putere.

Dacia Logan 2 art4 Primele poze cu noua Dacia Logan!

De asemenea, pentru prima oara pe Logan isi va face aparitia si cutia de viteze cu 6 trepte. repet, nu-i nimic oficial, dar daca Lodgy are pe aceste motorizari cutie manuala cu 6 trepte, este foarte posibil ca aceasta sa fie disponibila si pentru Dacia Logan 2.

Acum asteptam un set complet de poze oficiale de la Dacia si informatii complete. Nu vor intarzia icon smile Primele poze cu noua Dacia Logan!

Dar pana atunci, cum vi se pare noua Dacia Logan??

via | L’Automobile Magazine

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.