Primele poze cu noua Dacia Sandero

La pachet cu noua Dacia Logan, L’Automobile Magazine a aratat si noua Dacia Sandero. Un model mult mai atractiv acum, cu un design aproape identic cu al noului Logan.

Daca prima generatie Sandero a avut un design exterior diferentia fata de cel al berlinei Logan, iata ca Dacia Sandero 2 preia aproape intregral partea frontala a noii generatii Logan. La fel si in cazul spatelui, desi hatchback, stopurile sunt similare cu ale noului Logan. Practic, acum este evident ca Dacia Sandero 2 este versiunea hatchback a berlinei Logan 2, doar ca denumirile au ramas diferentiate.

Dacia Sandero 2 art1 Primele poze cu noua Dacia Sandero

Imi place mult si probabil va prinde de minune la tinerii care cauta modele de buget. Nici prima generatie Sandero n-a aratat rau, dar noua Dacia Sandero 2 arata chiar bine pentru aceste vremuri.

Dacia Sandero 2 art2 Primele poze cu noua Dacia Sandero

Interiorul este absolut cel de la noul Logan 2, iar despre motorizari, aceleasi de pe Logan 2, vom discuta cand Dacia va realiza ca noile Logan si Sandero 2 nu mai reprezinta nici o surpriza si se va hotari sa vina cu comunicatul oficial.

Asadar, cum vi se pare Dacia Sandero 2?

via | L’Automobile Magazine

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.