Noul Maserati Quattroporte

Maserati anunta noul Quattroporte, modelul de varf din gama, aflat la a doua generatie a erei moderne din istoria constructorului italian.

Noul Maserati Quattroporte va debuta la Salonul Auto de la Detroit si vine cu un design complet nou, mai rafinat, care pastreaza linia caracteristica a marcii, dar pe care o modernizeaza substantial. Farurile seamana cu cele ale lui GranTurismo, a fost pastrata grila generatiei anterioare, mica grila de pe laterale si montantul spate, dar in rest sunt linii si elemente noi, care arata arata foarte bine. Mai ales spatele.

Maserati Quattroporte art1 Noul Maserati Quattroporte

Italienii nu dau detalii despre motorizare, dar spun ca este una de proveninta Ferrari, produsa de Ferrari. Cel mai probabil un V8 pe la 500 CP, acesta fiind principalul, pentru ca Maserati va introduce si alte versiuni de motorizare pentru noua generatie Quattroporte.

Maserati Quattroporte art2 Noul Maserati Quattroporte

Pana cand vom avea mai multe detalii si mai multe poze, sa va mai spun ca, dupa acest nou Quattroporte vor urma 3 noi modele Maserati (unul e sigur SUV-ul derivat din conceptul Kubang), constructorul italian sperand sa-si mareasca vanzarile pana la 50.000 unitati pe an, pana in 2015.

Si daca tot vedem noul Maserati Quattroporte, va amintesc si de un mai vechi, dar superb Quattroporte.

82238 Noul Maserati Quattroporte

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.