SsangYong Rodius, cea mai urata masina, schimba generatia

SsangYong va schimba generatia actuala a monovolumului Rodius cu una noua si foarte diferita. Ramane conceptul de monovolum spatios si capabil in teren greu, dar se schimba exact ceea ce trebuia neaparat – designul.

Prima generatie Rodius a fost si va ramane celebra. Am condus masina asta acum multi ani si am considerat-o foarte buna la interior, din cauza spatiului si organizarii. Este imposibil sa n-o stiti, pentru ca a fost considerata una dintre cele mai urate masini facute vreodata. Pe buna dreptate, SsangYong Rodius arata ingrozitor pentru o masina moderna. Judecati singuri.

SsangYong 1 SsangYong Rodius, cea mai urata masina, schimba generatia

SsangYong 2 SsangYong Rodius, cea mai urata masina, schimba generatia

Ei bine, noua generatie va schimba total macazul. Avem doecamdata niste teasere cu conceptul noului model, care va debuta la Geneva, dar e suficient sa ne dam seama ca nu va mai conduce topurile de uratenie. Le-a ajuns si celor de la SsangYong, care au fost cumparati de indienii de la Mahindra, cate critici si-au luat cu prima generatie.

Ssang Yong Rodius noua generatie SsangYong Rodius, cea mai urata masina, schimba generatia

Ssang Yong Rodius noua generatie 1 SsangYong Rodius, cea mai urata masina, schimba generatia

Noul SsangYong Rodius va avea un motor pe benzina de 3,2 litri, dar pentru Europa va conta motorul turbodiesel de 2 litri si 155 CP.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.