Bugatti Veyron pentru toata lumea

Foarte scump, Bugatti Veyron este pentru mai toata lumea un vis frumos, admirat in poze si emisiuni auto. Toti ne-am dori unul, macar pentru cateva ore, dar este imposibil.

Si daca n-ai acces la original, te poti distra cu o copie. In lumea auto i se spune replica, adica ceva ce seamana mai mult sau mai putin cu originalul, dar construit pe baza unei masini ieftine, astfel incat sa fie cat mai ieftin de produs. Exista replici pentru aproape orice model din lumea asta, mai ales pentru masini exclusiviste, fie ele noi sau vechi.

Replica Bugatti Veyron art1 Bugatti Veyron pentru toata lumea

Va amintiti de Ferrari-ul F40 la vanzare pe strazile din Bucuresti? Despre asta vorbesc…

Acum vedem o alta replica, una exact pentru cel mai exclusivist model modern din lume, Bugatti Veyron. Facuta de un carosier (hai sa-i spunem asa..) din India, aceasta replica fara mari pretentii de acuratete si finisare se potriveste de minune cu stilul Bollywood. Arata ca un Bugatti Veyron deshidratat si.. merge ca unul.

Replica Bugatti Veyron art2 Bugatti Veyron pentru toata lumea

Platforma este a unui Maruti Esteem (Suzuki Swift), iar motorul este tot de acolo. Pentru ca poti copia o caroserie, dar nu si un W16 de 8 litri, cu 4 turbocompresoare, Bugatti-ul indian ruleaza cu un motor de 1,3 litri si 85 CP. Probabil cat dezvolta motorul lui Veyron la relanti…

via|Carscoop

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.