Citroen C4 Picasso – surprins necamuflat

Un cititor al site-ului Worldcarfans.com a avut sansa sa surprinda in cateva fotografii viitoarea generatie a lui Citroen C4 Picasso.

Nu prea este vorba de poze spion in adevaratul sens al cuvantului, avand in vedere ca automobilul este complet necamuflat iar pozele sunt facute in traficul urban, ceea ce ma face sa cred ca modelul va fi prezentat oficial zilele urmatoare (poate chiar maine). Lansarea propriu-zisa va avea loc la Geneva.

Citroen C4 Picasso necamuflat Citroen C4 Picasso – surprins necamuflat

Pana atunci, sa vedem despre ce e vorba la prima vedere. Automobilul pastreaza ceva din aparenta actualei generatii, dar partea frontala este complet diferita. Noul C4 Picasso arata foarte bine, chiar usor agresiv avand in vedere caracterul familial al modelului. Partea din spate nu este insa la fel de originala, amintind un pic, datorita decupajului hayonului, de Opel Insignia Tourer. Lateralul dezvaluie un frumos ornament cromat in zona geamurilor.

Citroen C4 Picasso necamuflat 2 Citroen C4 Picasso – surprins necamuflat

Din imagini se poate observa si desenul plansei de bord. Masivitatea centrala ma face sa cred ca francezii au pastrat dispunerea tabloului pe bord in mijlocul acesteia. Nu lipseste nici plafonul panoramic, o adevarata placere la calatoriile in natura.

Despre autor

Pasionat de automobile de pe vremea cand mai repede vedeai pe strada un Buick decat un BMW - de unde si atractia deosebita pentru masinile americane clasice. Jurnalist auto din anul 2000, de cand a colaborat in special cu revistele Auto Test, Auto Mondial si Autoshow.