Fast & Fourious 6 – al saselea film cu masini spectaculoase si subiect obscur

Recent a aparut primul trailer al noii productii Fast & Fourious 6, din care nu am inteles decat doua lucruri:

1 – Desi apare Dwayne “The Rock” Johnson, se pare ca e prieten cu Vin Diesel, asa ca nu vom vedea o lupta intre cei doi in masura sa rezolve o eventuala dilema de genul “Bruce Lee versus Van Damme”, “Batman versus Spiderman” etc.

2 – In film vor aparea: Ford Mustang ‘69 si Escort Mark I (RS?), Plymouth Superbird, Ferrari Enzo (spoit gen FXX), noul Dodge Challenger, Alfa Romeo Giulietta, un Jenson Interceptor ciufulit, un tanc, un kit-car dubios, despre care nu intelegi daca a avut ca sursa de inspiratie un dragster sau un monopost de Formula 1, plus fata aia hispanica, Michelle Rodrigues, care face orice film vizionabil.

Asadar suficient pentru mine, indiferent de poveste. De altfel, nu rememorez mai nimic din actiunea filmelor trecute, desi imi amintesc binisor majoritatea automobilelor interesante care au aparut in ele.

Despre autor

Pasionat de automobile de pe vremea cand mai repede vedeai pe strada un Buick decat un BMW - de unde si atractia deosebita pentru masinile americane clasice. Jurnalist auto din anul 2000, de cand a colaborat in special cu revistele Auto Test, Auto Mondial si Autoshow.