Noul VW Cross up! – Tratament barbatesc

Cel mai mic model Volkswagen, up, a primit versiunea Cross up. Stiti cu ce se mananca, VW a inceput in ultimii ani sa ofere asemenea tratament pentru tot mai multe modele din gama.

Noul VW Cross up se vrea cea mai capabila (la nivel de capacitati de trecere) versiune a micului up. O masina de clasa mini care poate suporta fara probleme catararea pe borduri si accesul in zone in care asfaltul nu-i chiar ceea ce ar trebui. Recunoasteti in descriere multe zone din orasele Romaniei.

VW cross up art1 Noul VW Cross up!   Tratament barbatesc

Tratamentul estetic al modelului german cuprinde bandouri de protectie pentru pasajele rotilor si praguri, plus scuturi de protectie fata/spate. La interior vorbim doar de modificari discrete, de echipare si materiale.

VW Cross up va fi oferit cu o suspensie usor inaltata si jante speciale, care incalta pneuri de 185/50. Motorul acestei versiuni este cel in 3 cilindri, de 75 CP, cuplat la o cutie de viteze manuala, cu 5 trepte.

VW cross up art2 Noul VW Cross up!   Tratament barbatesc

Pe langa faptul ca arata mai bine, mai barbatesc, noul Cross up mi se pare o alegere ideala pentru orasele noastre. Sigur, prefer modelele joase, agile, dar la noi ai mereu sanse sa trebuiasca sa urci o bordura cand parchezi. Sau sa mergi incet si zdruncinat pe strazi neasfaltate de mai bine de 20 de ani.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.