Suzuki SX4 facelift – primele imagini neoficiale

SX4 este un model foarte apreciat in gama Suzuki, numai ca se fabrica deja din 2006 fara schimbari majore. Totusi, zvonuri despre un nou model au aparut inca de anul trecut, cand fotografii spion au imortalizat imagini cu un prototip camuflat de SX4.

Recent, un set de imagini a aparut pe un site din China, reprezentand un facelift al acestui model, si nu o noua generatie, cum sugerau imaginile spion. Automobilul este intr-o versiune finala, ceea ce ma face sa cred ca productia a inceput deja iar prezentarea oficiala va avea loc chiar la Salonul Auto de la Geneva.

Suzuki SX4 facelift Suzuki SX4 facelift – primele imagini neoficiale

Dupa cum se poate observa, modificarile sunt relativ subtile, nefiind vorba de un facelift foarte accentuat. Din pacate, sursa noastra nu specifica alte informatii cu exceptia faptului ca optiunile pentru motorizari si transmisii vor ramane neschimbate.

Vanzarile lui Suzuki in Europa nu sunt formidabile in acest moment, inregistrand scaderi de peste 13% anul trecut. Cota de piata este de doar 1,2 procente, iar fabrica din Ungaria nu produce decat circa 150.000 de unitati annual, desi capacitatea totala este de peste 200.000. In aceste conditii, orice nou model nu poate decat sa ajute compania japoneza, recunoscuta pentru fiabilitatea produselor sale.

Despre autor

Pasionat de automobile de pe vremea cand mai repede vedeai pe strada un Buick decat un BMW - de unde si atractia deosebita pentru masinile americane clasice. Jurnalist auto din anul 2000, de cand a colaborat in special cu revistele Auto Test, Auto Mondial si Autoshow.