Top Gear sau nu, accidente se intampla

Cei de la Top Gear au “pus-o” de un viral ieri, cand un elicopter s-a prabusit in timpul filmarilor pentru editia coreeana a emisiunii. Este vorba de un accident, ceea ce nu i-a impiedicat pe britanici sa posteze filmarea pe canalul propriu de Youtube, unde aceasta a strans circa o jumatate de milion de vizualizari in mai putin de o zi.

Evenimentul a pus capat unei urmariri clasice “Top Gear”, intre un Chevrolet Corvette ZR1 si un elicopter AH1 Cobra. Cumva neasteptat, elicoperul a pierdut competitia, ceea ce probabil l-a enervat destul de rau pe pilot, de a decis sa incheie cu o manevra asa riscanta.

Interesanta a fost si reactia prezentatorului Kim Jin Pyo, care a avut nevoie de cateva secunde bune pana sa reactioneze. Din fericire, nici pilotul si nici membrii echipei de filmare, care se aflau la cativa metri de locul prabusirii, nu au fost grav raniti.

Acum, nu ne ramane decat sa asteptam si reactia Coreei de Nord icon smile Top Gear sau nu, accidente se intampla

Despre autor

Pasionat de automobile de pe vremea cand mai repede vedeai pe strada un Buick decat un BMW - de unde si atractia deosebita pentru masinile americane clasice. Jurnalist auto din anul 2000, de cand a colaborat in special cu revistele Auto Test, Auto Mondial si Autoshow.