VIDEO: Ferrari Enzo condus ca in WRC

Achizitionarea unui Ferrai implica un anumit statut social, constructorul fiind relativ selectiv cu clientii sai. Mai mult, in cazul varfurilor de gama, cum este Enzo (produs in doar 400 de exemplare), trebuie sa fii chiar foarte bogat si sa fii avut cateva Ferrari-uri inainte pentru a-l putea cumpara.

Dar asta nu inseamna ca, ulterior, trebuie sa tii masina in vitrina sau sa o conduci doar pe la evenimente auto pretentioase. Asa cum ne dovedeste englezul din aceste imagini, Enzo poate fi condus foarte bine si pe drumuri nu tocmai bune, unde aproape ca arata a fi in elementul sau.

Ferrari Enzo WRC VIDEO: Ferrari Enzo condus ca in WRC

Nu stiu nimic despre proprietarul masinii, cu exceptia faptului ca a avut suficient simt al umorului pentru a afisa numarul de inmatriculare “TAXTHRICH” (aproximativ “taxati bogatii”). Sa fi facut acest film exact inainte de a fi executat silit de guvernul britanic?

Interesant este ca, pe acelasi cont de Youtube (TaxTheRich100), mai gasim cateva filmari interesante: un Bugatti 110 Supersport condus brutal:

si un Rolls Royce “driftuit” pe un camp:

Filmuletul cu Enzo a starnit nenumarate constroverse pe internet. Sa nu uitam totusi ca, in ciuda perceptiei ca supercar-urile sunt ca niste bibelouri, ele au in esenta roul esentia de a-si bucura proprietarii. Si sincer, proprietarul acestui Enzo pare foarte fericit!

Despre autor

Pasionat de automobile de pe vremea cand mai repede vedeai pe strada un Buick decat un BMW - de unde si atractia deosebita pentru masinile americane clasice. Jurnalist auto din anul 2000, de cand a colaborat in special cu revistele Auto Test, Auto Mondial si Autoshow.