Colegul nostru Marian Cilibeanu a castigat un concurs de design in SUA!

Il stiti dupa nume sau dupa pseudeonimul MCV. Il stiti si dupa proiectul SCI hyMod, la care s-a ocupat de design. Acum, il veti sti pe Cilibeanu si cand veti vedea prin vreun film (sau poate pe viu, cine calatoreste mai mult) una din viitoarele masini de flota ale lui Domino’s Pizza, care vor fi realizate dupa ideile sale.

Concursul a fost organizat de Domino’s Pizza, in colaborare cu Local Motors, o comunitate on-line de designeri, se pare frecventata destul de mult de romani. Scopul a fost gasirea unui design pentru viitorul vehicul de livrari al retelei, care sa coste maxim 20.000 de dolari, sa fie util si sa reprezinte foarte bine compania.

Marian Cilibeanu D Box2 Project 1 Colegul nostru Marian Cilibeanu a castigat un concurs de design in SUA!

Intreaga competitie a durat cateva luni bune si a fost impartita pe mai multe etape. Faza a cincea, cea finala, a avut patru sectiuni, din care trei au fost castigate de proiectul lui Cilibeanu, “D-Box2”. Pentru cealalta sectiune a fost premiat tot un roman, Ianis Vasilatos, din Oradea, Cili “marcand” aici doar locul trei.

Marian Cilibeanu D Box2 Project 2 Colegul nostru Marian Cilibeanu a castigat un concurs de design in SUA!

Sunt sigur ca vreti sa stiti cat mai multe despre acest concurs, dar am ales sa ma opresc aici cu detaliile. Nu de alta, dar cred ca cel mai bine ar fi sa aflati toata povestea chiar de la Marian Cilibeanu, care ne pregateste cat de curand un articol (sau mai multe, sa vedem cum decide icon smile Colegul nostru Marian Cilibeanu a castigat un concurs de design in SUA! exclusiv pe Motorstory.ro!

Marian Cilibeanu D Box2 Project 3 Colegul nostru Marian Cilibeanu a castigat un concurs de design in SUA!

Marian Cilibeanu D Box2 Project 4 Colegul nostru Marian Cilibeanu a castigat un concurs de design in SUA!

Pana atunci, iata si anuntul oficial: http://www.localmotors.com/dominos-ultimate-delivery-vehicle-challenge-phase-5-the-winners/2013/03

Felicitari!

Despre autor

Pasionat de automobile de pe vremea cand mai repede vedeai pe strada un Buick decat un BMW - de unde si atractia deosebita pentru masinile americane clasice. Jurnalist auto din anul 2000, de cand a colaborat in special cu revistele Auto Test, Auto Mondial si Autoshow.