BMW X4 Concept – o noua galerie foto

Dupa doar cateva poze, prezentate acum doua saptamani, BMW revine cu o galerie foto completa cu noul BMW X4 Concept, care va avea debutul la Shanghai.

Noul SAC al nemtilor vine cu aceeasi linie laterala prezenta si pe BMW X6, dar cu partea frontala inspirata de la BMW Seria 3. Asta si pentru ca BMW X4 are la baza aceeasi platforma cu Seria 3 si activeaza in segmentul compact al SUV-urilor premium, de lifestyle.

Imi place masina, o spun fara rezerve, daca BMW X6 este putin prea mare pentru gusturile mele, un SUV SAC de 4,6 metri arata mai bine datirita dimensiunilor mai mici.

Nici acum nu au fost publicate poze de interior, dar sa ne imaginam ca plansa de bord este aproape identica cu cea a noului BMW Seria 3.

BMW X4 Concept 122 BMW X4 Concept   o noua galerie foto

Noul BMW X4 va mai avea un avantaj. Este inca un segment rarefiat, in care mai exista doar Range Rover Evoque. Se pare ca si VW pregateste un SUV Coupe, dar acesta nu are sanse sa ameninte in vreun fel modelul BMW, pentru ca se adreseaza altui gen de clienti. Unii cu ceva mai putini bani.

Va intebati de ce BMW mai avea nevoie de un SUV in gama? Simplu, X6 este inca un succes de proportii, iar din productia BMW, 25% sunt SUV-uri.

 

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.