Hyundai Intrado Concept

Hyundai a prezentat un nou concept, care ar trebui sa ne faca o idee despre evolutia limbajului estetic al marcii. Hyundai Intrado (numele este cel al zonei aripii de avion care creeaza portanta) este primul Hyundai realizat sub conducerea lui Peter Schreyer de la numirea sa ca presedinte si sef al departamentului de design in cadrul grupului Hyundai, acum un an. Il stiti, este cel care a desenta in trecut primul Audi TT, prima generatie moderna Beetle si apoi mai multe modele Kia.

Hyundai Intrado a fost conceput pentru a arata ca forma unui model axat pe eficienta la nivel de aerodinamica si cu o greutate redusa, nu trebuie neaparat sa fie una terna, la care scopul sa scuze forma. Intrado afiseaza linii relativ simple si creioneaza un posibil SUV coupe.

Hyundai Intrado concept 31 Hyundai Intrado Concept

Conceptul coreenilor va fi folosit si ca material de cercetare pentru o noua generatie de sisteme de propulsie cu pile de combustibil, despre care Hyundai nu da amanunte la acest moment. Ni se spune doar ca Intrado poate fi alimentat in cateva minute si ofera o autonomie de 600 km si emite doar vapori de apa.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.