Pretul noului Land Rover Discovery Sport în Romania

Premium Auto a lansat noul Land Rover Discovery Sport pe piața din România, ocazie cu care a fost publicată și lista de prețuri.

SUV-ul britanic înlocuiește în gamă modelul Freelander și este primul model din viitoarea gamă Discovery. Pornește la drum foarte încrezător, constructorul definindu-l ca “cel mai versatil şi capabil SUV premium compact din lume“. Ideea de bază a fost să-l facă foarte bun și pe șosea și în teren greu, chiar dacă s-a depărtat de capacitățile modelelor Discovery de până acum. Noul Land Rover Discovery Sport oferă și un al treilea rând de scaune și poate fi comandat și cu tracțiunea doar pe puntea față.

Land Rover Discovery Sport 131 Pretul noului Land Rover Discovery Sport în Romania

Mașina este propusă cu un motor diesel de 2,2 litri, oferit în două versiuni de putere, 150 CP (TD4) și 190 CP (SD4) și un motor pe benzină, de 2 litri, turbo, cu 240 CP. Acesta este și singurul care vine standard cu cutia automată cu nouă trepte, opțională pentru diesel.

preturi Land Rover Discovery Sport Pretul noului Land Rover Discovery Sport în Romania

Prețurile încep de la 37.448 euro pentru motorul de 2,2 litri și 150 CP și pot ajunge până la 58.900 euro pentru motorul pe benzină și echiparea HSE Luxury. Vânzarea efectivă va începe în luna martie.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.