Volga Seria 6

Producatorii rusi sunt in urma de tot cu masinile, dar rusii sunt inca mandri de ceea ce-au avut odata. Si uneori vin cu idei ciudate pentru a ale readuce in actualitate.

Nu sunt adeptul modificarilor de genul asta, pentru ca de multe ori sunt realizate prost. Sa faci dintr-o masina altceva decat a fost ea initial nu iese bine mai niciodata. Ei bine, iata niste rusi care-au avut ambitia sa faca ceva deosebit si au facut-o foarte bine, din cate se vede in poze. Asta nu-i o Volga, la fel cu nici un BMW Seria 6 nu este. Este o combinatie intre ele.

Volga BMW Seria 6 art1 Volga Seria 6

Nu stim prea multe despre rusii care au facut Volga Seria 6 (sa-i zicem asa), dar stim ca au facut treaba buna. Au luat un BMW Seria 6 cabrio din prima generatie si, practic, l-au recarosat. Toate panourile caroseriei au fost inlocuite, astfel inca, de la exterior, daca ignori jantele, zici ca-i clar o Volga… cabrio.

Volga BMW Seria 6 art2 Volga Seria 6

Normal, au lasat interiorul neatins, ar fi fost culmea sa umble si aici. Stiu, poate e kitsch, dar au avut ambitia sa lucreze bine, si le-a iesit, iar eu apreciez asta.

Apropo, va imaginati ce-ar fi iesit, daca ar fi combinat invers? Platforma de Volga si caroserie de Seria 6? :)))

Sursa: Autoblog.it via EnglishRussia

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.