Preturile noii Honda Civic in Romania

In toamna anului trecut au fost prezentate primele poze cu noua generatie Honda Civic si acum o avem si in Romania. Compacta nipona a renuntat la stilul extrem de avantgardist si vine cu aceeasi linie generala, dar detalii mult mai cuminti.

Fie ca va place sau nu exteriorul, interiorul este fara repros, din punctul meu de vedere, pentru am apreciat acest stil, cu afisaje dispuse pe doua nivele, combinatie intre digital si analog. oricum, Honda face interioare frumoase, asta se stie de la multe alte modele, iar cel al noului Civic chiar merita apreciat.

Honda Civic 2012 art1 Preturile noii Honda Civic in Romania

Bun, pentru ca v-am aratat o multime de poze cu masina, sa vedem ce preturi are pe piata noastra. In primul rand, masina vine cu 3 motoare, doua pe benzina si unul turbodiesel.

Se pleaca de la motorul de 1,4 litri si 100 CP, asadar cel mai mic pret pentru noua Honda Civic este in combinatie cu acest motor —- 17.968 euro.

Honda Civic 2012 art2 Preturile noii Honda Civic in Romania

Urmeaza apoi motorul de 1,8 litri si 141 CP, pretul fiind in acest caz de 19.828 euro. Pentru diesel-ul de 2,2 litri si 150 CP pretul este de 22.308 euro. Nu inteleg de ce mai ofera Honda un motor de 2,2 litri si 150 CP cand sunt multi alti producatori care ofera 150 CP si mai mult de atat din motoare de doar 2 litri.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.