OFICIAL: Dacia Duster facelift – primele poze

Stiam ca Dacia pregateste un facelift pentru Dacia Duster, iar acum vedem si rezultatul oficial al modificarilor de intinerire. Tratamentul este unul reusit, pentru ca aduce in actualitate SUV-ul Dacia, care, sa recunoastem, n-a fost niciodata un reper la nivelul designului.

Dacia Duster facelift se prezinta cu o parte frontala mult modificata, iar primele elemente care-ti sar in ochi sunt noile faruri. Au alta structura, mult mai complicata, includ luminile de zi si arata mai impunator datorita compartimentarii. Observati si grila superioara, cu fante cromate, care puncteaza, de asemenea, la prezenta masinii. Cam asta-i tot la nivelul partii frontale.

Dacia Duster facelift 1 OFICIAL: Dacia Duster facelift   primele poze

De fapt, cam asta-i tot la exterior, pentru ca Dacia Duster facelift pastreaza aproape neschimbat desenul spatelui modelului de pana acum. Se observa doar cateva retusuri, foarte discrete la stopuri si manerul hayonului.

Dacia Duster facelift 2 OFICIAL: Dacia Duster facelift   primele poze

Stiu ca sunteti curiosi sa vedeti cam ce au facut la interior, dar deocamdata avem doar aceste doua poze. Oricum, e mai mult ca sigur ca Dacia Duster facelift va veni cu modificari la plansa de bord si va putea fi echipata cu sistemul MediaNav de pe noul Logan.

Mai multe o sa aflam pe 9 septembrie, cand Dacia Duster facelift debuteaza la Frankfurt.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.